İlçemizde Gıda Denetimi Yapıldı

İlçemizde Gıda Denetimi Yapıldı , Güncel

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda Ve Yem Şubesinde görevli Gıda Resmi Kontrol Görevlileri tarafından 23.10.2014 tarihinde ilçemizde gıda üretimi ve satışı yapan lokanta, kasap, market ve ekmek-pide fırınlarının denetimi yapıldı.

Denetime, Belediye Başkanımız Cemal AVCI, Tut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Erdal YILMAZ, Tut Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kadir FERHAT ve Tut Belediyesinden görevli zabıta memurları da katıldılar.

Denetimde, esnafların daha önceki denetimlerde tespit edilen eksiklikleri ve uyarıları dikkate aldığı, gerekli düzeltmeleri yaptığı gözlemlendi, Esnaflara, gıda güvenliği, hijyen, alet-ekipman sanitasyonu, işyeri düzeni hakkında bilgi verildi ve düzeltme yapılacak eksiklikler tespit edilip esnafımıza önerilerde bulunuldu. Görevliler, İlçemizde yapılan denetimlere devam edilecek olup tüketicilerimizin duyarlı davranmalarını, gerektiğinde Alo Gıda 174 Hattına şikâyetlerini bildirebileceklerini hatırlattılar.

Yukarı