Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Mustafa ALKAYIŞ, Ak parti İlçe Başkanı Sn. Ali KORKMAZ, İl Genel Meclis Uyesi Mustafa SAMAN ve Ak Parti Adıyaman İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasef TAŞ ile birlikte Belediye Başkanımız Ercan ÖNCEBE yi makamında ziyaret ettiler.

İlçe de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan Milletvekilmiz Tut İlçesinin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu  ilçemiz için kendisine düşen her türlü görevde  Belediye Başkanımız Ercan Öncebenin yanında olduğunu belirtti.

İlçemizde Yapımı devam eden   kalıcı konutları ve Kaşlıca Köyümüzde Yapılan Kırsal Kalıcı Konutları ziyaret ettiler.